Burcunuza göre hayalinizdeki ev

Koç
Ateş elementi olan Koç burcu, aydınlık ve ferah, güvenlikli evleri seçer. Yaratıcı alanlar tam onlara göre. Ateş kırmızısı ve nergis uğurlu renklerdir.
Bildirgede eski ve yeniyi bir arada yaşayacaklar. Yaşam alanlarında kendilerini rahat hissetmeleri ve bu alanı sıcak renk tonlarıyla bir yuva haline getirmeleri gerekiyor.

Boğa
Müziğin merkezde ve canlı olduğu sade bir yaşam alanı Boğa burcunun tercihi. Özellikle denize ve doğaya yakın olmak için balkon tercih etmeliler… Boğa burcu evinde deri koltuklar ve kadife kumaşlar sıklıkla önünüze konur.

Beyaz ve siyah rengi seven Boğalar, evlerinde bu renge çok yer verirler. Kitapları için mütevazi bir kütüphane şart.. Misafiri çok seven bu burçlar, çok sayıda sandalyeden oluşan bir oda yaratmak yerine, dekorasyonu şiltelerle tamamlayabilirler. Evini daha çok sahiplenmek için taze çiçekleri sever. Mutfak dekorasyonu da dikkat ettikleri bir konudur.

İkizler
İkizler modern tasarımlı evleri tercih ediyor. Geniş alanlarda yaşamayı seven, evlerinde lüks ve konforu arayan ikizler, evlerinde cam unsurları kullanmayı severler. Büyük kapıları ve geniş pencereleri sever. Son modayı seçerken inanılmaz bir tasarım zevki var.

Modern tasarımların aşığı olan yıldız, en yeni elektronik cihazlardan eşit derecede haberdardır. Yaşadıkları bölgede iç açıcı bir görünüm istiyorlar. Sarı tonlarda metal, modern duvar aksesuarları onları memnun edecek. Canlı bir burç olarak İkizler’in evi, tıpkı kendisi gibi bu enerjiyi tamamen yansıtır. İç koşullarına göre dekorasyonunu sıklıkla değiştirir.

YENGEÇ BURCU
Evine aşık olan yengeçler, yuvaları için en ilginç burçtur. Bahçedeki ahşap evler, romantik Yengeçlerin yaşamak için tercih edecekleri bir evdir. Klasik ve modernliği birleştiren tasarımlar Yengeç burcuna sadıktır. Evini bir teşhir aracı olarak değil, inzivaya çekilebileceği bir yer haline getirmek için dekore eder.

Evlerinin her köşesinde beyaz, gümüş ve gri renkleri kullanırlar. Denizi çok sevdikleri için deniz manzaralı evleri tercih ediyorlar. Yatak odaları da içeride sakinleşmek için kullandıkları bir sığınaktır. Su sesiyle huzur bulan yengeçler için küçük bir çeşme ve mumlar yatak odanızı vazgeçilmez kılacak.

Aslan burc
Kaliteli yaşamayı seven Aslanlar lüks ve büyük komşulu evleri tercih ederler. Bir Aslan için ev, gurur duyabileceği atmosferlerden biridir. Hiçbir masraftan kaçınmaz ve evi hem kaliteli hem de lüks eşyalarla dekore eder. Evlerinde altın ve kırmızı renkleri görülebilen burcun evi tamamen konforlu tasarımlardan oluşacaktır. Dekorasyonun tadı biraz pahalı. Lüks kumaşları, deri koltukları ve lüks mobilyaları sever. Misafirlerini memnun edecek şekilde evi en iyi şekilde dekore eder.

Öne çıkan bir yaşam tarzını benimseyen Aslanlar, yatak odalarında ve duvarlarda doğal olarak büyük aynalar kullanırlar. Turuncu, sarı, kırmızı ve mor aslan dekorasyonunun ana renkleridir.

Başak
Hayatlarının her aşamasında mükemmeli arayan Başaklar, ev seçimlerinde de buna dikkat ederler. Rahatça yaşayabilecekleri ferah ve modern tasarımlar ilgilerini çekecektir. Evlerinde ahşap dokuları görmeyi severler. Ama kendi şeyi var. Doğayı severler ve doğa fotoğraflarını veya dekorasyonları odayı boğmayacak boyutta duvarlarında kullanabilirler.

Doğal sabunlar ve doğal kokular evin havasını değiştirecek. Sentetik ürünlerden olabildiğince uzak dururlar. Hassas bir tadı vardır. Yatak odasında bej gibi renkler Başak dekorasyon dünyasında önemlidir.

 

Terazi
Uzun uğraşlar sonucunda kendilerine en uygun evi bulan Teraziler, her fırsatta kolayca ulaşabilecekleri evleri seçerler. Dengeli hayatlarını evlerine taşımak isteyen bu burçlar dekorasyonda istediklerini yapabilirler. Açık yeşil, mavi ve sarı tonlarından yapılmış mobilyalar onların ilgisini çekecektir. Bakır ve çiçeklerden yapılan aksesuarlar dekorasyona olan düşkünlüklerinin bir göstergesidir. Sanki doğuştan dekorasyon ustaları gibidirler.

Uzun, alçak ve rahat koltuklar vazgeçemedikleri mobilyalardır. Sanata çok düşkünler. Bu nedenle salonlarda estetik değeri olan dekorasyonlar, el dokuması halılar ve duvar saatleri bulabilirsiniz. Belirli bir renkleri yoktur. Odaklandıkları tek nokta adaptasyonun gerçekleşmesidir.

Akrep
burcunun insanları geniş balkonlu ve geniş salonlu evleri tercih ederler. Akrep evleri antika köşelere ve farklı tasarlanmış odalara sahiptir. Gizemli davranışlarını evlerinde gizleyen Akrepler için en uygun renk kırmızıdır. Kırmızı ve kırmızının tüm tonlarından oluşan zeminler bir Akrep erkeğinin ilgisini çekecektir. Işığın biraz düşük, biraz romantik olmasını severler. Tarçın kokulu bir mum, Akrep burcunun vazgeçilmez dekorasyonlarından biridir. Kötümser kalıplar eksik değil.

Eğlenmeyi de sevdiği için duvar süslemelerine ve resimlere bolca yer veriyor. Cinselliğe önem veren bir Akrep, yatak odası dekorunda koyu desenler ve gömme aydınlatma ile hemen dikkatleri üzerine çekecektir.

Yay Yay
burcu erkeği özgürlüğüne çok bağlıdır. Farklı olmayı sever. Geniş daireler Yay burcu içindir. Renkleri ve aksesuarları her alanda kullanmayı ve evine enerji katmayı seven yaylar, düzenlilikten kaçınırlar ve her zaman neşeli ve özeldirler. Özellikle evini dekore ederken kendi aksesuarlarını yerleştirebilir.

Gezdiği yerlerin anılarını, okuduğu kitapları veya yaptığı çılgınca şeylerle ilgili şeyleri sergilemeyi sever. Gökkuşağının renklerine hayran olan bir okçu, modern bir yatak odasını rengarenk geniş şiltelerle dekore edebilir.

Oğlak
Teknolojiye meraklı bir burç için en ideal evler akıllı evlerdir. Akıllı ev teknolojisi ile yapılan evlerinde huzuru bulan oğlaklar, işteki ciddiyeti ve mükemmelliği hissettikleri için evdeki çalışma odasına dikkat ederler. Her şey istikrarlı ve uyumlu olmalıdır. Daha fazla gücü simgeleyen deri bir koltuk ya da leopar desenli halı yatak örtüsü, Oğlak burcu kişiliğini yatak odalarına taşıyacaktır.

Kova
Merkezi bir konumda modern evleri tercih ederler. Yeniliği ve değişimi seven, dahilerin ve yaratıcı insanların burcu olan Oğlak burcu, bunu evine de yansıtır. Geleceği evlerine taşıyan bu burçlar, rahat bir dekorasyon seçiyor. Bazen tek bir rengin farklı tonlarıyla tüm evi dekore edebilirler. Olağanüstü bir dekoratördürler. Aynı zamanda dekorasyonlar ve desenler de içsel bir rahatlama için onların işine yarayacaktır.
Kova burcunun yatak odası düzenli olarak ilginç göz alıcı detaylara sahip olmalıdır. Yatak örtüsünden perdelere kadar burçlar farklı olmalıdır. Onun işi zaten kafa karıştırmak. Dekorasyonda kullanılan gümüş rengi ve mavi tonları burçlara huzur vermektedir.

Balık
Yeni tasarımlar, Deniz manzaralı ferah evlere ilgi duyan Balıklar, konforları üst düzeyde olmasıyla öne çıkıyor. Ev onun huzur bulabileceği bir yer olmalıdır. Rahatlık ve sadelik için hayal gücünü evine geri yansıtan Balıklar için yaşamlarındaki huzur her alana hakimdir. Merkez, hayallerin süslenmesinden yola çıkarak estetik bir konsept oluşturuyor. Balık’ın oturma odasında ise deniz temalı aksesuarlar bulabilirsiniz. Bu burç için yatak odası yani kişisel alan çok önemlidir.
Burada hayal gücünü ve sanatsal yönünü ortaya koyacaktır. Bu nedenle yatak odası, balığın yaratıcılığının yansıtılabileceği sıcak bir mekan olarak dekore edilmelidir. Yatak odasında aksesuar ve kendisini iyi hissettirecek şeyler kullanılabilir. Su-yeşili ve mavi-beyaz nefes sarısı onun dünyasının renkleridir.